Cicloturisme D’aventures al cinema

Es presenta el Cycle Touring Film Festival, un festival de cinema dedicat al cicloturisme

En el marc del Cycle & Walking Tourism Congress Costa Brava, el 9 D’octubre se celebrarà a Begur el festival de cinema de caràcter internacional en què es projectaran pel·lícules on el cicloturisme i les aventures són els protagonistes. Una jornada on els amants de L’aventura i el cinema podran gaudir D’experiències reals, però moltes vegades increïbles, i de paisatges espectaculars, alhora que podran descobrir fins a on es pot arribar viatjant amb dues rodes, unes alforges i una càmera de vídeo.

Al Cycle Touring Film Festival es poden presentar propostes variades lligades al cicloturisme D’aventures, com viatges en bici, projectes solidaris, travesses o rutes per països exòtics, que optaran a tres premis: el Gran Premi Cycle Touring, el Premi Especial del Públic i el Premi a la Millor Aventura. El Festival està obert a tothom i es realitzarà al cinema Casino de Begur el dia 9 D’octubre a partir de les 10 hores.

El Cycle & Walking Tourism Congress Costa Brava és la segona edició del congrés de cicloturisme, que enguany amplia la seva temàtica donant cabuda també al caminar. Dues modalitats amb moltes possibilitats de desenvolupament i que es presenten com a noves formes de turisme, molt beneficioses per a la salut, respectuoses amb el medi ambient i que promouen la conservació del patrimoni natural, històric i cultural.

El congrés se celebrarà del 7 al 10 D’octubre a Palafrugell i està organitzat per la Fundació ECA Bureau Veritas, junt amb L’Ajuntament de Palafrugell, L’Ajuntament de Begur, la Diputació de Girona i el Departament D’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes:
, ,