Cine Ciutadella 2010

Cinema a L'aire lliure a la Ciutadella de Roses, de L'11 de juliol al 4 D'agost

Cine Ciutadella és el nom que rep la nova sala de cinema a la fresca que s’ubicarà a la Ciutadella de Roses aquest estiu, amb la vocació D’oferir un cinema de qualitat en versió original per tots els públics. A L’aire lliure, sota les estrelles, en un entorn privilegiat D’alt valor arqueològic.

Cine Ciutadella proposa als espectadors que vinguin a sopar allà mateix, asseguts sobre la gespa o en una còmoda gandula. Poden portar el pícnic de fora o comprar-lo al servei de bar. Amb els amics, la parella o la família.

Cine Ciutadella pretén ser un espai de trobada social agradable i cívic, on compartir un vespre
amistós gaudint D’una bona pel·lícula en pantalla gran i 35mm. Per gent local, turistes del país i
visitants de fora.

La programació de Cine Ciutadella combina èxits de crítica i taquilla com Gran Torino de Clint Eastwood, Bienvenidos al Norte o La Vida de los otros, amb cine D’animació familiar com UP o Wall-E, clàssics de tots els temps com Cantando bajo la lluvia i films menys coneguts com la original C.R.A.Z.Y. També hi haurà espai pel cinema espanyol amb la última cinta de Pedro Almodóbar Los abrazos rotos, nominada als Globus D’Or com a millor peL’lícula estrangera al 2009.

Cine Ciutadella és una iniciativa de MODIband Projectes Culturals, una entitat avalada per 8 edicions D’èxit de Sala Montjuïc, el cinema a la fresca que cada estiu s’organitza al Castell de Montjuïc a Barcelona. Participa com a co-organitador L’Ajuntament de Roses i L’Espai Cultural La Ciutadella, i compta amb el patrocini de cerveses MORITZ.

Etiquetes:
, ,