Cinema mut de Buster Keaton acompanyat de música en directe

L'original espectacle estarà interpretat per L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, sota la direcció D'Alfons Reverté

Aquesta proposta que estrena el cicle de concerts familiars a L’Auditori de Girona aquesta temporada.
A partir D’una pel·lícula muda de Buster Keaton, Carl Davis va escriure una música descriptiva que serà interpretada en viu per L’orquestra simfònica. La música no es limita a acompanyar l’escena sinó que D’alguna manera dóna veu als personatges. No us perdeu aquest magnífic homenatge al genial cineasta.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, promoguda per la Diputació de Lleida, va néixer L’any 2002 com a eina cultural al servei de tot el territori, amb L’objectiu de facilitar L’accés de tots els ciutadans a la música simfònica, i amb vocació de desplaçar-se habitualment a tots els indrets, per tal D’acostar a tothom la seva programació de concerts.

En la seva curta existència, L’Orquestra ha realitzat concerts, amb gran èxit de públic i crítiques, en àmbits tan diferents com poblacions on han gaudit per primer cop de la presència D’una orquestra simfònica, o en sales tan emblemàtiques com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música catalana o L’Auditori de Barcelona. Alfons Reverté Casas és el seu Director Titular.

El concert tindrà lloc a partir de les 12 del migdia, i és un espectacle recomenat per a tota la família.

Etiquetes:
,