Cinquanta objectes clau del disseny del segle XX

Des de la Vespa a l'iPod

La Bombay Saphire Design Exhibitions es una exposició que mostra els cinquanta objectes que han revolucionat el disseny D’aquest últim segle, segons el punt de vista de Javier Mariscal.
Alguns dels objectes que s’hi poden veure són la batedora Turmix, els pantalons Levi?s, el rellotge Swatch, el telèfon mòbil Nokia, L’iPod D’Apple, la moto Vespa o el bolígraf Bic, entre molts D’altres.
Un seguit D’objectes que han canviat les condicions de vida de moltes llars de tot el món, i que han significat L’accés del gran públic a una gamma de productes ben dissenyats, produïts en massa i a un preu relativament assequible.

Javier Mariscal, el reputat dissenyador valencià establert a Barcelona, desenvolupa el seu treball fent servir tota mena D’imatges, suports i disciplines. Durant la seva trajectòria ha begut del còmic, la il.lustració, el disseny gràfic, industrial i tèxtil. També ha fet servir la pintura, L’escultura, L’art multimèdia i L’animació.
br>
L’exposició ha recorregut diverses ciutats de L’estat espanyol, com Bilbao, Salamanca o Madrid. L’última parada de la mostra és a Barcelona, a la sala La Capella. Es pot veure fins el dilluns 28 de juliol.