La Virreina acollirà la cinquena Edició d’Ojodepez Photo Meeting Barcelona

Aquesta trobada reuneix fotogràfs, editors i experts d'arreu del món

Durant els dies 15, 16 i 17 de juliol, La Virreina Centre de la Imatge acollirà la gran trobada internacional per a la fotografia documental a Barcelona que, des de 2011, reuneix cada any fotògrafs, editors i experts d’arreu del món. Enguany el programa se centra en la realització de projectes integrals, ja siguin editorials, multimèdia o expositius, i en el debat i l’intercanvi sobre mètodes de distribució i difusió com ara els premis i les col·laboracions.

La programació comptarà amb taules rodones, convocatòries obertes, conferències magistrals, presentació de dossiers i un taller professional que oferirà als inscrits l’oportunitat de rebre pautes en l’edició, selecció i disseny del seu propi projecte editorial.

Olivia Arthur, Cristina García Rodero, Marco Casino, Samuel Bollendorff, Laia Abril, Carlos Spottorno i Mariela Sancari són alguns dels professionals que compartiran les seves experiències i mètodes de treball amb els participants en formats pròxims i dinàmics durant tres dies de activitats.

Apunta-t’hi ja i el teu treball podrà ser seleccionat per ser projectat al pati del Palau de la Virreina o bé realitzar el taller d’edició Documentary Photography on Paper: Consulting & Advising amb Juan Valbuena (Phree) i Harry Hardie (Here Press). A més a més, si t’inscrius en els visionaments de dossiers obtindràs una subscripció anual a la revista Ojodepez.

Les inscripcions a activitats són 60€, per activitats i visionament 150€ i per activitats d’un dia 30€.