Circ per a totes les edats

L'espectacle explica la pèrdua D'inspiració D'un escriptor

?El Circ Petit’ de Pineda de Mar presenta avui divendres el seu espectacle ?Carrer-Ó?. Es tracta D’un espectacle per a tots els públics en el que intervenen un actor i quatre artistes de circ que mostraran als espectadors els seus números D’acrobàcia, corda, aèria, malabars, corda fluixa, rebot, teles, ports acrobàtic.
Carrer-Ó és un espectacle de circ-teatre que narra la història de un vell escriptor que ha perdut la seva inspiració. No té amics i ho ha perdut tot: la casa, la família, la fama. Ara viu en un Carrer-Ó D’un barri decadent habitat per quatre rodamóns molt peculiars. Són persones que tenien un bon treball i, no se sap perquè, han acabat vivint en caixes de cartró davant la casa de L’escriptor.

L’escriptor passa les hores mirant des de la seva finestra com passen el temps aquests quatre estranys personatges que juguen amb les escombraries i amb les coses oblidades del carrer, fins que un dia s’adona que està recuperant la seva inspiració.

L’espectacle es podrà veure fins diumenge a les 19.00 hores i tindrà lloc a la seva carpa del Circ ubicada al Camí de Can Martorell s/n del municipi pinedenc.

Etiquetes: