City/Simcity torna a Barcelona

Es podrà veure fins el proper 22 de juny al Club Capitol

El muntatge teatral de la companyia Flyhard escrit i dirigit per Jordi Casanovas i interpretat per Roser Blanch, Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala.
L’argument gira al voltant de tres joves treballadors D’una gran multinacional, El Daniel, L’Helena i la Júlia, esperen veure recompensats els seu últim treball, un projecte en el que hi han treballat molt intensament. Porten tres anys a L’empresa i creuen que, finalment, els faran indefinits. Malauradament, un dels seus companys, L’Alejandro, els comunica la mala notícia: No obtindran el càrrec, seguiran com estan. Davant del que creuen una terrible injustícia, els tres miraran de dissenyar un pla per desestabilitzar L’empresa. Els importa poc el seu lloc de treball, ara els interessa fer mal a aquells que no els valoren prou.
Una comèdia laboral plena de suspens i girs inesperats que va rebre el premi Revelació de la Crítica de teatre de Barcelona, temporada 2006-07, el premi Crítica Serra D’Or 2007 al millor text teatral, la nominació als Premis Max 2007 al millor espectacle revelació i la nominació al millor text als premis butaca.

Etiquetes:
,