Clac & Roll presenta el seu nou espectacle: TapArpègics

L'espectacle fusiona claqué i música

La companyia de claqué Clac & Roll està preparant un nou espectacle, TapArpègics, en el qual es fusionen el claqué i la música, a partir de la creació D’un nou instrument musical damunt el qual els ballarins fan el seu espectacle, convertint-se així en músics que toquen melodies amb els seus peus.

Avui i demà, a les 21 hores, els cinc membres de la companyia Clac & Roll que intervenen en TapArpègics, així com el creador de L’instrument musical a partir del qual s’ha creat L’espectacle, donaran a conèixer el seu projecte davant D’un selecte públic format per programadors, productors i crítics, a la Nau Ivanow de Barcelona.

L’objectiu D’aquesta presentació és, D’una banda, trobar suport per promocionar L’espectacle dins els cercles artístics i, de L’altre, ajustar el resultat definitiu a fi D’aconseguir el major èxit possible quan s’estreni oficialment L’espectacle el 25 de gener a L’Auditori, Sala Oriol Martorell.

El que es podrà veure en la presentació de la pròxima setmana no és un espectacle acabat, sinó un punt dins del procés de creació, a fi de despertar la curiositat i L’interès del públic assistent i començar a donar conèixer aquest nou projecte tan innovador. En acabar la presentació es farà un petit pica-pica pels assistents.