Claqué, hip-hop, flamenc i dansa contemporània reunits a 'L’estació'

Laia Molins dirigeix una història D'amor entre quatre estils

A partir del 23 de setembre i durant només dues setmanes es podrà gaudir de L’estrena a Barcelona de ‘L’estació’, de la companyia Rem, un espectacle que explica la trobada, el diàleg emocional i la fusió entre quatre estils de ball: el claqué, el flamenc, la dansa contemporània i el hip-hop.

Laia Molins, reconeguda tapdancer i coreògrafa de L’escena barcelonina, és la creadora de ‘L’estació’, un espectacle ple D’energia i ritme en el que ?la música i la dansa sergeixen D’una mateixa idea i estan al servei L’una de L’altra? i que s’inspira a partir de músiques originals composades pel saxofonista Cerc Miralta i coreografies que fusionen estils ben diferents com a eina D’expressió i comunicació.

Tot i les diferències substancials entre les tradicions, L’evolució i les tècniques de tots quatre estils -claqué, hip-hop, flamenc i dansa contemporània-, a ‘L’Estació’ hi descobrirem els punts en comú que comparteixen: la capacitat de comunicar-nos tot i les diferències. L’escenari es converteix en una estació de tren, un espai on persones diverses es creuen, esperen, dialoguen, corren; i on acaben agafant plegades un mateix tren en una mateixa direcció.

Berta Pons, membre de la companyia Brodas Bros, és qui s’encarrega del hip-hop, Núria Ventura, bailaora amb experiència internacional en la fusió del flamenc amb altres disciplines s’encarrega D’aquest gènere, i Nadine Gerspacher, formada a Munich, Estocolm i Barcelona, signa la part de dansa contemporània.

‘L’estació’ es va estrenar al Teatre Bartrina de Reus i arriba per primer cop a Barcelona al SAT!, del 30 de setembre fins al 2 D’octubre.

Etiquetes: