Clara Peya presenta el seu nou disc "Oceanes", un homenatge a les dones a través de l'aigua

El proper 20 de gener, en el que serà el concert de clausura de l'enciSAT!

Redacció.- El proper 20 de gener del 2017, a les 21h, la pianista i compositora Clara Peya presentarà el seu setè disc, titulat “Oceanes” (Medusa Estudio, 2016) un homenatge a les dones a través de l’aigua; un disc que parla de les dones que han passat per la vida de la compositora des d’una perspectiva mitològica.

Amb el piano com a eix vertebrador de la seva música i amb una posada en escena molt cuidada al directe “Oceanes” és el primer disc de la pianista que introdueix electrònica de textura i d’ambient de les mans de Panxii Badii. Al disc també hi participen Vic Moliner al contrabaix, Sandra Sangiao a la veu i Didak Fernández a les percussions i a la bateria.

Peya és una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. L’artista és graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007), ha cursat estudis superiors de jazz i modern al Taller de Músics, ha estudiat durant més de 12 anys amb el professor Leonid Sintsev, amb qui va seguir la seva formació al Conservatori Rimsky Korsakov de Sant Petersbutg i ha presentat set discs.

A banda, Peya és cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe Les Impuxibles, amb qui ha estrenat quatre espectacles multidisciplinars. Ha estat també compositora de diverses músiques per a espectacles de teatre i dansa, ha participat en discos de molts artistes i ha tocat amb diferents formacions per Espanya, Mèxic, França, Anglaterra i Rússia. Recentment l’hem pogut veure damunt dels escenaris al costat del clown Guillem Albà amb l’espectacle “Pluja”.

La pianista i compositora presentarà oficialment el seu nou treball el 20 de gener del 2017, a les 21h en el que serà el concert de clausura de l’enciSAT!, el cicle de música del Sant Andreu Teatre.