Collita 2009 a la Mirona

Mostra de grups guanyadors de concursos musicals de les comarques gironines

En els darrers temps, les comarques gironines han assistit al naixement de diversos concursos musicals, de bases similars, repartits en diferents àrees geogràfiques. Tots aquests concursos han sorgit per assolir un objectiu comú: donar una oportunitat a les bandes del territori per tal de donar-se a conèixer i, per altra banda, oferir al públic L’ocasió de descobrir els nous talents que existeixen a casa nostra.

Seguint aquest fil, des de la Casa de la Música de Salt | La Mirona, creiem convenient donar a tots aquests grups L’oportunitat de formar part D’una mostra que englobi els guanyadors territorials i que, per tant, ens presenti en una sola setmana una radiografia de les noves bandes emergents del territori.

D’aquesta intenció neix COLLITA 2009 que, com el seu nom indica, reuneix el que han donat de si els concursos musicals de casa nostra durant L’any 2009. Aquesta mostra tindrà lloc la primera setmana del 2010, els dies 5, 8 i 9 de gener.

Així doncs, reunirem a tots aquests grups perquè puguin mostrar en directe la raó D’haver guanyat els concursos on s’han presentat. La voluntat D’aquesta mostra no és competitiva ni es tracta de trobar quin és el millor dels grups; es tracta que esdevingui un pas més en la seva trajectòria emergent. En aquesta línia es convocaran a programadors, representants, mànagers, tècnics municipals de cultura i de joventut i membres de comissions de festes per tal que vinguin a veure les noves bandes.

Els grups participants i els concursos que han guanyat respectivament són els següents:
MOST – Guanyador Concurs INTRO/Cat
THE VIOLET FREQUENCY – Guanyador Concurs INTRO/Altres llengües
COMET BLUE – Guanyador Concurs CALABUTÍ
CAIKO – Guanyador Concurs LA RAMONA
LA MATA – Guanyador Concurs EMPORDÀ JOVE
ERM – Guanyador Concurs JOAN TRAYTER
MOST – Guanyador Concurs SALT THE MUSICS

Programació:

Dimarts 5 de gener – 22:30h.
COMET BLUE (Pop / Rock – Breda, Riells i Viabrea)
http://www.myspace.com/cometblueband

THE VIOLET FREQUENCY (Rock alternatiu – Palamós)
http://www.myspace.com/thevioletfrequency

Divendres 8 de gener – 22:30h.

ERM (Metal / Rock ? Figueres)
http://www.myspace.com/ermfigueres

CAIKO (Rap / Metal ? Banyoles)
http://www.myspace.com/caikoband

Dissabte 9 de gener – 22:30h.

LA MATA (Pop/Rock – Palamós)
http://www.myspace.com/lamatapalamos

MOST (Rock / Blues ? Girona)
http://www.myspace.com/mostrock

Els concerts tindran un preu de 5? i el 100% de la recaptació anirà directament per a les bandes participants en la mostra.