Coloma Bertran: “Em sento molt còmoda amb la improvisació, em sento molt lliure”

"ÀNIMA-L" és el tercer treball de la violinista i compositora Coloma Bertran

“ÀNIMA-L” (Segell Microscopi) és el tercer treball de la violinista i compositora Coloma Bertran. Un EP amb quatre peces originals que formen part del seu nou espectacle en format solo, on desgrana emocions pures i posa en valor el plaer de fer música i la seva capacitat per acompanyar els diferents processos de vida. 

El disc representa una petita mostra del nou espectacle que només es podrà viure sencer en directe i que vibra amb totes les influències que han anat forjant la seva ànima musical, combinant com pocs la disciplina clàssica, la solidesa de les músiques d’arrel i l’audàcia de l’avantguarda. Coloma Bertran fa una clara aposta per una sonoritat híbrida, sense barreres de gènere ni d’època, on hi conflueixen elements com el violí amplificat i processat amb pedals de loops i efectes, un sintetitzador i l’experimentació amb harmonies vocals. 

Coloma Bertran ens convida a viatjar pel seu particular univers, a través de la seva música. El directe compta amb una posada en escena singular, molt cuidada i dirigida per Montse Rodríguez.

Etiquetes: