Comèdia, música i poesia al Teatre de Salt amb ‘Pensem. (Pausa). A la merda!’ i el recital dels Carbonell

Aquest diumenge Els Carbonell presenten 'Lletra i música'

Redacció.- La comèdia, la música i la poesia seran les protagonistes d’aquest cap de setmana al Teatre de Salt, on hi podrem veure els espectacles Pensem. (Pausa). A la merda!, el dissabte 13 de març a les 19.30 h, i Els Carbonell presenten ‘Lletra i música’, el diumenge 14 de març a les 18 h.

Pensem. (Pausa). A la merda! és un muntatge divertit i irreverent escrit i dirigit per Manuel Dueso, que també fa d’intèrpret al costat de Carme González i Miquel Malirach. Es tracta d’un espectacle que estava previst a la programació de l’any passat del Teatre de Salt i que s’ha pogut reprogramar aquest any. Tres actors interpreten sis personatges en diferents escenes breus de passeig per un parc d’atraccions, en el qual comparteixen un grapat d’històries còmiques, absurdes, surrealistes, rocambolesques i inversemblants que poden arribar a exasperar qualsevol. Maquillat d’una estètica clown, l’any passat va passar per La Villarroel i ara arriba a Salt per demostrar que enviar-ho tot a pastar fang equival, en realitat, a un clam a viure la vida intensament.

El teclista dels propulars Txarango, Sergi Carbonell, i el seu pare, l’actor Janot Carbonell, presenten Lletra i música, un recital que també formava part de la programació de l’any passat del Teatre de Salt i que fa un recorregut pels poemes i les cançons que més els han marcat. Alguns dels noms protagonistes seran Maria del Mar Bonet, Federico García Lorca, Silvio Rodríguez, Maria-Mercè Marçal, Lluís Llach, Maurice Ravel i els mateixos Txarango. Es tracta d’un viatge personal i generacional que evocarà vivències i moments de forta càrrega emocional.