Comença el cicle Poliorama en família en el marc de la 12a edició de la programació familiar Viu el Teatre!

A partir l'1 de novembre de 2015 la programació familiar de VIU EL TEATRE torna al Teatre Poliorama amb grans sorpreses per a tots els públics

La programació familiar del Teatre Poliorama s’inicia al novembre de 2015 fins l’abril de 2016 i està adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys i els seus acompanyants. Aventures, contes tradicionals i moderns, fantasia i molta música són els ingredients dels set espectacles de companyies catalanes escollits per “Viu el teatre” amb la finalitat d’oferir una experiència d’oci cultural de qualitat per gaudir en família, els caps de setmana, i amb l’escola, entre setmana.

CONCERT-ESPECTACLE INAUGURAL AMB POT PETIT

La companyia Pot Petit serà l’encarregada d’inaugurar el cicle amb la presentació del seu segon disc “Ritmes i Rialles”. El concert-espectacle tindrà lloc el dia 1 de novembre en una única funció matinal (12,30 h) que petits i grans no es poden perdre. Després de l’èxit del seu primer àlbum, la companyia de l’Alt Empordà presenta quinze noves cançons, com “El rock de la formiga” o “La rumba de les castanyes”, algunes de les quals podran escoltar en directe en el concert-espectacle. Sobre l’escenari, sis músics acompanyats de titelles s’encarregaran de fer cantar i ballar als espectadors. Després del seu recorregut per pobles i ciutats, i d’inaugurar l’última Festa dels Súpers, la companyia arriba a Barcelona amb moltes ganes d’ensenyar el seu nou treball.

12a edició de VIU EL TEATRE

“Poliorama en família” forma part de la programació familiar “Viu el teatre” que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, “Viu el teatre” ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.

AGENDA

Espectacle: Presentació disc Ritmes i Rialles    Cia: Pot Petit     Recomanat de 2 a 10 anys.
Espai: Teatre Poliorama (La Rambla,115)
Funcions familiars: Diumenges 1 de novembre de 2015 a les 12.30 h.
Preu entrades: 10€ a 12€   
Compra d’entrades: Taquilles Teatre Poliorama i www.viuelteatre.com
Durada: 50 minuts