Comença El Cicló, Primer Cicle de Companyies Independents de Barcelona, amb l'obra 'Teenage Dream' de la companyia Projecte NISU

El proper 4 de febrer comença a la sala BAIXOS22 del Tantarantana El Cicló, Primer Cicle de Companyies Independents de Barcelona.

El Cicló és el primer cicle de companyies independents de la ciutat de Barcelona. Neix amb la voluntat de donar suport als col·lectius teatrals que treballen de forma independent i autogestionada i de crear un espai de coexistència i diàleg; no només entre les diferents companyies, sinò entre aquestes i el públic.
 
En la seva primera edició el cicle estarà format per quatre produccions de teatre per a adults de les companyies ARSÈNIC, La Calòrica, TeatrodeCERCA i Projecte NISU i una producció de teatre infantil de la companyia Infants Terribles. Tots són col·lectius estables i amb alguns anys de trajectòria, que han demostrat la seva capacitat de desenvolupar projectes artístics de forma activa, autònoma i continuada tot i la difícil situació actual.

Les cinc companyies treballaran de manera conjunta en residència al Tantarantana per desenvolupar i presentar cinc espectacles de nova creació, tots ells nascuts de les diferents línies de treball de cadascuna, però units per una mateixa necessitat d’investigar sobre la contemporaneïtat i per l’esperit de renovació i l’energia de cinc col·lectius que han crescut enfrontant-se als mateixos problemes.

A més d’aquestes cinc produccions, s’organitzaran activitats paral·leles com ara col·loquis, trobades post-funció, lectures dramatitzades i qualsevol altre experiència que pugui sorgir de la coexistència i el treball  en comú. 

El Cicló vol ser un espai de creació i reflexió, però també una intensa onada de vent, un corrent imparable capaç de despertar nous espectadors.