Comença el Festival Emergent

Les arts en viu seguiran a Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya fins el dia 10 de juliol

Redacció.- Aquest dijous comença el Festival Emergent, el festival que porta les arts en viu a diferents pobles del Gironès de l’1 al 10 de juliol: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. Maria Jaume, Josep Pedrals, Núria Graham, José Luis Redondo, Caïm Riba protagonitzaran la primera nit Emergent aquest dijous a Sarrià de Ter.

El festival aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària. Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent.

Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown o el circ són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.

Els artistes d’aquestes 6 nits són:
David Carabén, Las Karamba, Joan Garriga, Guillem Roma, Peyu, Les Estampades, Maria Jaume, El Pony Pisador, Enric Montefusco, Núria Graham, Caïm Riba, Xarim Aresté, Les Fourchettes, Les Anxovetes, Leonmanso, Josep Pedrals, José Luis Redondo, Madame Gaüc, Clàudia Cabero, La Fem Fatal, Planeta Impro, Mila Martínez, Isaac Jurado, Godai Garcia i Guillem Ramisa, Marta Pérez, Lali Ayguadé Co., Silver & Gold, Mario López, Kari i David Julià