Comença el festival Vida de Vilanova i la Geltrú

Amb grans noms internacionals com Suede, The Libertines, Franc Moody, Spiritualized, Aurora, Julieta Venegas o Jorge Drexler

Redacció.- Un any més el Vida demostra que la seva aposta per les propostes singulars i pel descobriment de nous talents, és una de les claus del seu èxit. Bona mostra d’això ha estat que aquest any s’han exhaurit els abonaments tres mesos i mig abans del festival, fet que ha suposat el millor ritme de venda d’entrades de la historia del Vida.

El festival de Vilanova i la Geltrú continua apostant en la seva 9a edició per un cartell original i transversal que permet combinar artistes clàssics de l’escena indie com The Libertines, Suede, Spiritualized o Lori Meyers, al costat de propostes més desconegudes però igualment interessants com Pongo, L’Impératrice, Tim Bernardes, Valeria Castro, La Plazuela o artistes de casa nostra com Julieta o Maria Hein.

LINE-UP VIDA 2023 

La part alta del line-up del Vida 2023 està farcida de grans caps de cartell internacionals com els anglesos Jungle (DJ Set), Suede, The Libertines, Franc Moody i Spiritualized, la noruega Aurora, la mexicana Julieta Venegas, l’uruguaià Jorge Drexler, els francesos L’Impératrice, els estatunidencs Panda Bear & Sonic Boom i Whitney i els escocesos Glasvegas, però també de l’estat com Lori Meyers, La Casa Azul, Xoel López o Niño de Elche. També hi ha perles internacionals per descobrir com els anglesos Alex Amor, Keg o The Gulps, el brasiler Tim Bernardes, l’angolesa Pongo, els estatunidencs Dehd o els danesos Tachys.

El cartell del Vida també compta amb un bon gran grapat més d’artistes estatals com Valeria Castro, dani, La Costa Brava, La Plazuela, Ghouljaboy, Irenegarry, Rosin de Palo i Dharmacide i amb molts artistes dels països catalans com Queralt Lahoz, Núria Graham, Julieta, Socunbohemio, Henrio, Maria Jaume, Ernest Crusats, Lisasinson, Ven’nus, Maria Hein, Hologramma, Habla de mí en presente, Galgo Lento, Rombo, Massaviu, Alba Morena, Selva Nua, Killin’ Cactuz, Yaunest, Xicu, ZA! & La Transmegacobla, OKDW i Playback Maracas.