Comença el festival Vida de Vilanova i la Geltrú

Comptarà amb un centenar de concerts i sessions de DJ

Redacció.- Un any més el Vida demostra que la seva aposta per les propostes de qualitat i pel descobriment de nous talents, és una de les claus del seu èxit. Bona mostra d’això és que un mes i mig abans del certamen, el públic va exhaurir els abonaments. El festival de Vilanova i la Geltrú combinarà en aquesta edició clàssics de l’indie com Belle & Sebastian, Alt-J, The Avalanches o Cat Power, al costat d’apostes tan interessants com Parcels, Lewis Ofman, el cantaor Israel Fernández, el productor Alizzz amb el seu projecte en solitari o Rodrigo Cuevas.
LINE-UP VIDA 2022
La part alta del line-up del Vida 2022 està farcida de grans caps de cartell internacionals com els anglesos Alt-J, els escocesos Belle & Sebastian, els australians Parcels i The Avalanches, els canadencs Rhye i Destroyer, els nord-americans Black Pumas, Soccer Mommy i Cat Power, els belgues Balthazar i el francès Lewis Ofman; però també amb talent estatal de la mà del català guanyador de tres Grammy llatins Alizzz i l’artista d’arrels aragoneses Guitarricadelafuente. El Vida 2022 també gaudirà de les actuacions de Delaporte, The Parrots, Trashi, Shego i Niños Luchando, Baiuca, Paco Moreno, Crudo Pimento, Rocío Saiz, Sports Team, Son Rompe Pera, Tito Ramírez, Rodrigo Cuevas, Israel Fernández y Diego del Morao, Rocío Márquez + Bronquio, Maren, Eve Owen i Amaia Miranda.

Cal destacar, també, la important presència d’artistes dels Països Catalans, que representen pràcticament la meitat del cartell, dels quals, un gran percentatge canta en català. La proposta de Miqui Puig, Habla de mí en presente, Mainline Magic Orchestra, Cine Nuria, Cosmen, Mishima, Intana, Da Souza, La Ludwig Band, BOYE, B1N0, Germà Aire, Marialluïsa, Biscuit, Henrio, Socunbohemio, The Bird Yellow, Cabiria, Iris Deco, Salvatge cor, Alanaire, Anna Andreu, Carlota Flâneur i Ariana Abecasis.

L’espai del festival dedicat a la música electrònica, Vida Club, creix després de l’exitosa ampliació d’escenaris que conformaven la programació d’aquest espai en l’anterior edició i és per això que enguany la programació del Vida Club arriba a un total de 38 propostes. Entre els DJs del Vida destaquen Ley DJ, una de les DJ més cotitzades del panorama actual, la performer i speaker basco-madrilenya Brava i el melòman Fonki Cheff.