Comença la 13a FiM_Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Aquest cap de setmana es celebra la FiM de Vila-seca, l'aparador de la música emergent

Avui comença la  Fira de Música al Carrer de Vila-seca. En aquesta fira professional de música emergent hi participaran 49 grups amb un ampli ventall de propostes  i varietat d’estils musicals com són Txarango, Albert Pla, Mates Mates, Pegasvs,  Nyandú, Joan Dausà, Joe Crepúsculo, Ferran Palau, Mates Mates, Alma Afrobeat Ensemble, entre d’altres. Més de 45 concerts en 6 escenaris ompliran els carrers de la vila. 
Durant tres dies, Vila-seca tornarà a ser l’epicentre de l’emergència musical del pais, amb l’objectiu de copsar l’avantguarda i els nous valors musicals que ompliran les programacions del 2012. 
En paraules de Kike Bela, director artístic, la 13ª FiM ?el gran valor de la Fira de Vila-seca, és escollir amb un punt més de risc que en edicions anteriors, els millors nou talents de la música catalana?. 
Avui també s’inicia el programa professional FiMPRO, amb una Jornada Tècnica en la qual es desenvoluparan varies taules de treball sobre la creativitat i presentacions de projectes. Més de 230 professionals s’han inscrit per participar a L’àrea professional de la FiM, que clourà amb una mostra de noves discogràfiques alternatives catalanes la tarda del dissabte.
La inauguració oficial serà el concert de Salao, la nova revelació del flamenc a Catalunya a l’Auditori Josep Carreras, a les 20:00 de la tarda.