Comença la segona fase de la Mostra de Teatre Barcelona

L'espectacle encarregat d'obrir-la serà 'La gota malaya', de la Cia. Abajofirmantes

Del 23 D’agost al 14 de setembre té lloc al Teatre del Raval, la segona fase de la Mostra de Teatre de Barcelona v2.0. Han estat vint de les quaranta companyies inicials les que han passat aquesta primera fase gràcies a les votacions i valoracions del públic que els ha permès continuar mostrant les seves creacions i lluitar per aconseguir ser un dels espectacles que formaran part de la programació estable del Teatre del Raval. Els 20 espectacles es podran veure en representacions D’un sol dia de dimarts a dissabte a les 21h i diumenges a les 19h.

La MTB v2.0 D’enguany amaga grans novetats: la primer d’elles és que en aquesta edició ha canviat de nom per motius extraordinaris: Mostra Teatre Barcelona v2.0 i després de 15 edicions, ha fet un pas endavant i dóna oportunitat al màxim de companyies, que representaran els seus espectacles passant per diferents fases eliminatòries fins arribar a la gran final. Serà la puntuació del públic el que decidirà quines obres superen les diferents fases i quines resultaran premiades. Aquesta edició hem acollit un total de 40 projectes.

2a fase – del 23 D’agost al 14 de setembre

Les 20 companyies actuaran per segona vegada del 23 D’agost al 14 de setembre

3a fase – del 29 de setembre al 9 D’octubre

Passaran a la tercera fase 10 companyies de les vint anteriors i actuaran per tercera vegada del 29 de setembre al 9 D’octubre.

4a fase – del 18 al 22 D’octubre

Passaran a la fase final 5 companyies de les 10 anteriors que actuaran per última vegada del 18 al 22 D’octubre. Tres de les cinc companyies finalistes optaran a ser les guanyadores de la Mostra Teatre Barcelona v2.0

La Mostra és el referent indiscutible per a qualsevol companyia que vulgui projectar-se professionalment ja que defensa a ultrança els espectacles de creació pròpia, que són L’essència del teatre. En L’actualitat L’MTB s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més esperats a la ciutat, tant pels professionals com pel públic en general. En cada edició la Mostra posa de manifest el gran moment del teatre de creació a Catalunya, cosa que es reflexa en el gran nombre de projectes que opten a ser seleccionats que en aquesta edició han arribat a ser setanta. Des D’Artípolis seguirem lluitant per aconseguir un lloc rellevant per aquest teatre indefens i de pocs recursos.

Etiquetes:
,