Comença la segona setmana de festival Emergent!

Joan Colomo encapçalarà un cartell que combinarà música, malabars, trapezi i màgia

Després de passar per Celrà, Quart i Sant Gregori, el festival Emergent arriba demà a Sarrià de Ter amb un cartell que combinarà música, malabars, trapezi i màgia. L’encarregat de donar-hi el tret de sortida serà el cantant Eduard Gener, que hi presentarà Les avingudes, el seu primer treball discogràfic en què mostra la seva faceta de crooner del segle XXI tot barrejant el soul amb la cançó d’autor.

El malabarista Fernando Posse prendrà el relleu amb un número en què, damunt d’una estructura metàl·lica, s’atreveix a fer malabars amb fins a nou pilotes que apareixen i reboten sobre la pròpia estructura. Una exhibició sorprenent que l’any 2010 li va servir per endur-se el guardó a millor número de circ als premis Zircolika. La nit seguirà amb més música de la mà d’Èric Vinaixa.  El que va ser líder de Rodamons fa ja uns anys que ha impulsat la seva carrera en solitari i a l’Emergent hi arribarà per fer un repàs acústic dels temes que l’han acompanyat durant tota la seva trajectòria.

El circ tornà a entrar a escena amb la companyia Silosenomecuelgo i el seu espectacleATR3S, on el número tres pren tot el protagonisme. Tres trapezistes barregen les acrobàcies amb tocs d’humor i un posat juganer tot combinant tècniques aèries, acrobàcies de terra, corda, perxa xinesa i trapezi doble. També la màgia tindrà el seu lloc a la cita amb el Mag Pota i l’espectacle I per què no?, on el públic es convertirà en el gran protagonista.  

El festival el tancarà Joan Colomo, un cantant únic que no deixarà indiferent a ningú. Amb unes cançons entre filosòfiques, crítiques, iròniques i divertides el cantant no es deixa atrapar per cap estil i dóna lloc a una proposta absolutament eclèctica que l’ha dut als principals festivals i sales del país i l’ha consolidat com una de les propostes de referència de l’escena musical catalana. Com marca la tradició, el festival Emergent acabarà amb la visualització de les fotos preses per David Julià.