Jo Jet i Maria Ribot i la menorquina Anna Ferrer tanquen gira al SAT! en la cinquena edició del Cicle Encisat

La cinquena edició del Cicle Encisat es concentra enguany en dos únics concerts finals de gira que tindran lloc al SAT! Sant Andreu Teatre.

Redacció.- La cinquena edició del Cicle Encisat, el cicle de música de Sant Andreu es concentrarà el mes de desembre i gener amb dos concerts finals de gira:Tel·lúria, de la cantant menorquina Anna Ferrer i  Jo Jet i Maria Ribot amb el cor.
Anna Ferrer encetarà el cicle el proper divendres 14 de desembre a les 22h, acompanyada de Mario Mas a la guitarra espanyola, llaüt i guitarra elèctrica; Guillem Aguilar, baix i mandola; Miquel Àngel Cordero, contrabaix i Dídac Ruiz, ngoni i percussions. Tel·lúria és el seu primer treball com a cantautora, després de col·laborar amb artistes com Clara Peya i formacions com Coetus, Barcelona Gospel Messengers o  The New Catalan Ensemble. A Tel·lúria, la cantant presenta un projecte amb composicions pròpies, música d’autor i inspirat en l’autenticitat i la puresa d’allò propi de Menorca i la seva cultura. Abans del concert hi haurà col·loqui amb la cantant al vestíbul del teatre.
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot pujarà a l’escenari del SAT! el divendres 18 de gener a les 21h per clausurar una exitosa gira per una desena de municipis catalans del seu segon disc Lliure o Descansar on els acompanya un cor de set intèrprets. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball del a veu i de la organicitat i simplicitat dels elements.
La gira va arrencar el passat setembre al Maldà i compta amb col·laboradors de luxe: arranjaments de Magalí Sare, cantant i compositora de jazz, membre del Quartet Mèlt;Eduard Gener, cantautor i productor de soul, Ricard Cots, arreglista, membre del cor i estudiant de pedagogia a l’ESMUC i Martí Torras, director escènic d’espectacles comRhum o El Testament de Maria,  que s’ha encarregat de la direcció escènica. Els intèrprets del cor acompanyant: Berta Planes, Anna Rovira, Laura Muñóz, Pau Lafoz, Ruth Garcia, Joel Díaz i Ricard Cots, completen l’equip.
Les entrades dels dos concerts ja han sortit a la venda a www.sat-teatre.cat. El preu de les primeres 50 entrades és de 6€. La resta d’entrades anticipades es podran adquirir per 10€ i a taquilla, el mateix dia del concert el preu serà de 12€.
El Cicle EnciSAT! va néixer l’any 2014 amb la voluntat d’apropar la música al barri de Sant Andreu de Barcelona mitjançant un seguit de concerts al SAT! Sant Andreu Teatre. L’oferta musical al barri de Sant Andreu és molt escassa, i l’enciSAT! vol promocionar aquest barri com un focus més de cultura dins la ciutat de Barcelona. Enguany ja són cinc les edicions del Cicle que l’han convertit en un escenari de referència dins del circuit català per on han passat artistes com Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Clara Peya, Judit Nedderman, Elena Gadel, Tomeu Penya, Sr. Chinarro, Mazoni, Sanjosex, Guillem Roma, Cybee, 9Son, Les Oques Grasses, El Quartet Melt, Anna Roig i l’ombra de ton Chien, Joan Rovira, Sara Pi, Xarim Aresté, Cesc Freixas o Gemma Humet, entre d’altres.