Comença una nova edició de El Festimatge

La desena edició del Festival de la Imatge de Calella tindrà lloc del 4 al 26 d'abril

Del 4 al 26 d’abril de 2015, Calella torna a convertir-se en la ciutat de la imatge, punt de trobada obligat per a tots aquells que estimen la fotografia i el cinema. El Festimatge, Festival de la Imatge de Calella arriba a la seva X edició i, un any més, permetrà gaudir de tot un seguit d’exposicions de fotografia, de la projecció de curtmetratges i pel·lícules en 9,5mm, tallers de fotografia i cinema, sortides culturals, xerrades, mercat del col·leccionisme…, activitats que es podran veure i gaudir en diferents espais del municipi, tot pensat per fer del mes d’abril el mes de la imatge en tots els seus formats.

El tret diferenciador del Festimatge és que incorpora activitats tant de cinema com de fotografia, característica que el fa ser únic a Espanya i el converteix en un referent del sector de la imatge fixa i en moviment. Així, durant el mes d’abril Calella és imatge, imatge en moviment i soroll o imatge estàtica i en silenci; però, en definitiva, imatge per gaudir del valor i la força de la mirada de l’altre.

El Festimatge rep una gran majoria de les propostes cinematogràfiques d’autors procedents de diferents zones d’Espanya i des de fa tres anys també de països de tot el món.

Tot i ser un Festival aparentment local, té un caràcter singular que li fa travessar fronteres, convertint-se en un promotor del municipi, en un referent per la imatge i en un punt de trobada per a professionals i aficionats a la fotografia i al cinema, que arriben de tot el món.