Comença una nova edició del festival Fora de Temporada

L'off del Temporada Alta de Girona dóna el tret de sortida amb un espectacle de Les filles Föllen

Fora de Temporada és L’off de Temporada Alta, un festival D’arts escèniques que va néixer el 2010 i que es fa paral·lelament al Festival de Tardor de Catalunya Girona-Salt Temporada Alta. Aquesta segona edició se celebra a Girona del 12 de novembre al 8 de desembre i incorpora novetats en el format.

Fora de Temporada va néixer amb la voluntat de ser una plataforma per a joves artistes professionals i de ser un punt de trobada entre artistes i públic. Seguint amb la línia de L’any passat, els dijous a partir de dos quarts de dotze, el Fora de Temporada programa propostes fresques i cabareteres de companyies emergents al Bar Restaurant Els
Jardins de la Mercè
.

Cada nit es poden veure tres espectacles de disciplines artístiques i gèneres diversos (clown, titelles, cabaret, musical, dansa…) D’una durada D’entre 5 i 20 minuts. La primera proposta de la nit sempre ve proposada per un professional de trajectòria consolidada. Per aquesta edició comptem amb les recomanacions del clown americà Jango Edwards, la ballarina Marta Carrasco, la companyia La Cubana i el director de musicals Daniel Anglès. La resta D’espectacles han estat seleccionats a través D’una convocatòria per artistes menors de 30 anys que es va obrir el passat mes de maig.

A banda de la programació als Jardins de la Mercè i amb L’objectiu de continuar sent una plataforma pels joves artistes professionals, aquest any, com a novetat, programem espectacles de companyies emergents a espais singulars de la ciutat que solen ser diferents als que L’espectador està acostumat. Creiem que és una manera de treure les arts escèniques dels circuits D’exhibició habituals, que pot ser una experiència atractiva i original per L’espectador i que ajuda a portar el teatre a tots els racons de la ciutat. Agafant de referència els grans festivals europeus, també volem que L’ offcontribueixi a que Girona sigui la ciutat de referència del teatre durant el Temporada Alta.

Les companyies seleccionades per aquests espais són emergents però amb una trajectòria professional prometedora i també han estat seleccionades a partir D’una convocatòria oberta que es va publicar a mitjans de maig.

Etiquetes:
, ,