Concert extraordinari L’ànima del Liceu

L'ànima del liceu pretén ser un homenatge al públic, als abonats, als mecenes, i a tots aquells que se senten part del Liceu

L’ànima del Liceu neix a proposta dels treballadors del Gran Teatre del Liceu en nom de la responsabilitat i la consciència institucionals. La intenció D’aquest acte és consolidar la unió amb el públic i agrair les mostres de suport i D’afecte de la ciutadania en els moments crítics i D’incertesa que estem vivint. Aquest concert pretén ser un homenatge al públic, als abonats, als mecenes, i a tots aquells que se senten part del Liceu.
L’esdeveniment comptarà amb la presència dels tres directors musicals titulars que el Teatre ha tingut des de la seva reinauguració: els mestres Bertrand de Billy, Sebastian Weigle i Michael Boder. S?hi sumaran el mestre Josep Pons, director musical titular a partir de la temporada 2012-2013, i grans figures del món de la lírica com Roberto Alagna, Karine Deshayes, Ildiko Komlosi, Cristina Obregón, Linda Watson, Joan Pons, Ainhoa Arteta i Carlos Álvarez, acompanyats per L’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.
Amb aquest concert únic es vol reivindicar el Gran Teatre del Liceu com a part fonamental del patrimoni del nostre país i subratllar la seva excel·lència com un dels equipaments culturals més importants. L’acte tindrà com a leitmotiv la voluntat de mirar endavant i L’esperit de superació que sempre ha caracteritzat el Gran Teatre del Liceu.
Etiquetes: