Albert Pla, a Calella de Palafrugell i Roger Mas, a Ullastret, tanquen el Festival Ítaca 2018, aquest cap de setmana

Roger Mas serà l’encarregat d’estrenar un dels nous escenaris del Festival ÍTACA: la Ciutat Ibèrica d’Ullastret amb una proposta que inclou també la visita guiada al jaciment i al museu

Redacció.-El Festival ÍTACA, Cultura i Acció tanca la seva sisena edició aquest cap de setmana amb els concerts de Roger Mas, dissabte a la Ciutat Ibèrica d’Ullastret, i Albert Pla, diumenge a la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell.
Albert Pla torna al festival en un concert molt especial i en un marc incomparable. Amb el mar de fons, l’artista més irreverent i provocador de l’escena catalana reunirà vells amics i col·laboradors i plegats revisaran l’espectacle Somiatruites, en el qual repassa els principals èxits dels prop de trenta anys de la seva carrera musical. Un espectacle de petites cançons i ambients musicals que il·lustren aquella barreja de pensaments, records, anhels i estats d’ànim que sentim abans d’anar a dormir. “Aquells instants, dins el llit, on tot és possible en la nostra imaginació”.
Al mateix escenari en què se celebra la Cantada d’Havaneres de Calella, Albert Pla reapareixerà en un espectacle inèdit, ple de sorpreses i acompanyat per una banda de músics extraordinaris. Pascal Comelade, al piano; Tino di Geraldo, a la percussió; i Quimi PortetDiego Cortés i Raül Refree, a les guitarres, i Judit Farrés, Dj i corista -que s’ha incorporat a última hora-, formaran l’excepcional banda que acompanyarà el cantautor català en la seva única actuació a la Costa Brava aquest estiu. El concert se celebra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP).
Roger Mas estrena el nou escenari ÍTACA a Ullastret
Roger Mas serà l’encarregat d’estrenar un dels nous escenaris del Festival ÍTACA: la Ciutat Ibèrica d’Ullastret. Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge a Parnàs, el seu nou àlbum en el qual hi trobem noves cançons, adaptacions de peces tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i BonafontToni Gol i RocaMiquel Martí i Pol, Joan MaragallSalvador EspriuEulària Anzizu