Concerts de tota mena a La Mirona

La sala gironina es prepara per al Nadal

Aquesta setmana l’activitat a La Mirona comença dijous 15 de desembre organitzant conjuntament amb el bar Spritz L’últim Bootleg Series D’aquest any 2011. Un “bootleg” és una edició no autoritzada; en termes musicals és un enregistrament que no ha estat publicat oficialment per l’artista o per la seva companyia discogràfica.

La Mirona i el Bar Spritz t’apropen actuacions inèdites en viu D’artistes i bandes D’ara i de sempre en un ambient distès. Aquest bootleg és dedicat a Cat Power-The Greatest Tour 2006. Cat Power és el nom artístic de la cantautora nord americana Charlyn ?Chan? Marshall. La seva música recent pot ser encabuda en l’etiqueta del folk alternatiu, encara que és especialment minimalista i s’ha caracteritzat per explorar molts gèneres i estils a través de la seva llarga carrera. Toca la guitarra i el piano.

Divendres 16 a partir de dos quarts de deu al Centre Cívic de Sant Narcís hi haurà Jam Session amb Sodejamm, un col·lectiu que neix per fer música fresca en directe, sense manies ni barreres, pel que fa a nivell o la manera d’entendre la música, amb la voluntat que tothom se senti igual i tothom aprengui de tothom. En aquestes jams s’hi pot sentir blues, jazz, funky, reggae, soul…

A més, divendres 16 a partir de les 11 de la nit a La Mirona comença la celebració del desè aniversari amb l’Orquestra Di-Versiones i Buena Onda Son 4. Així doncs, celebrarem la primera nit dels deu anys de La Mirona amb la barreja D’himnes dels anys 60, 70 i 80, amb pinzellades de les cançons de radio fórmula dels últims anys interpretades pels esbojarrats Di-Versiones; i amb el gran repertori dels Buena Onda Son 4.

Dissabte 17 a partir de les quatre de la tarda a L’Estació Espai Jove hi haurà els tallers de manteniment de guitarra i baix i el taller D’afinar bateries, a càrrec de Jordi Carles i Pep Solà, respectivament. La nit del dissabte 17 seguim amb el desè aniversari de La Mirona. A partir de dos quarts D’onze Antonio Carmona presentarà les cançons del seu últim disc ‘De noche’ i desprès els Empalmaos ens portaran un directe carregat de ritme i sabor, amanit de rumba catalana, flamenca i cubana.

Ja per finalitzar la setmana, diumenge 18 de desembre a partir de dos quarts de nou hi haurà jam sesssion al Sunset Jazz Club. I com cada diumenge a partir de les nou del vespre jam sessions, lliures i obertes a tot registre musical i a tothom que vulgui gaudir D’una agradable i animada jam, al Bar La Impremta de Girona.