Concerts del 9 al 12 de febrer

Activitats de tota mena a la sala gironina de La Mirona

Aquesta setmana el cap de setmana comença dijous 9 de febrer amb una nova edició de Bootleg Series a dos quarts de nou del vespre al Bar Spritz. La Casa de la Música La Mirona de Salt t’apropa actuaciones inèdites, aquest setmana My Morning Jacket amb el seu cinquè disc ‘Evil Urges Tou’r del 2008, la banda va voler desmarcar-se dels sons més habituals del rock?n?roll i millorar el so de la banda en directe.

Divendres 10 a La Mirona hi ha una cita molt important Concert per la Independència organitzat per Assemblea Nacional i La Mirona on hi actuaran Mesclat, Dept i Acció Festiva. T?ho perdràs’

Dissabte 11 a les nou del vespre passen els Amelie, que segueixen el corrent dels sons més actuals i energètics del pop rock nordamericà, en el qual introdueix una dosis de guitarres i melodies que donen aire fresc a la música catalana. Ens presenten ‘Somiant desperts’, un disc amb onze temes plens D’energia que pretenen fer vibrar a tothom i no deixar a ningú indiferent.

Per finalitzar la setmana, com cada diumenge a partir de les nou del vespre jam sessions, lliures i obertes a tot registre musical i a tothom que vulgui gaudir D’una agradable i animada jam, al Bar La Impremta de Girona.
Recordem que queden obertes les inscripcions a les jornades de formació tècnica per a entitats: el taller D’assessorament sobre produccions musicals de petit format; el taller de manipulació D’equips de so de petit format i el taller de manipulació D’equips D’il·luminació de petit format. I fins al 7 de març si teniu ganes de cantar i passar-ho bé, encara podeu inscriure-us al taller de gospel de Moisès Sala.

Etiquetes: