Concerts Privats llança el seu nou projecte de web interactiu

Per celebrar-ho The New Raemon i Maria Rodés realitzaran el 28 de novembre un concert exclusiu per a 25 persones

Maria Rodés i The New Raemon actuaran en Concert Privat el 28 de novembre a les vuit del vespre. Seran els mestres de cerimònies d’una nit màgica en la qual s’avançarà el nou projecte web interactiu del programa televisiu, que estarà en línia a partir del 6 de desembre a la web de Concerts Privats.

Per ser un d’aquests afortunats només has de fer-te fan de www.facebook.com/ConcertsPrivats Tens temps de participar-hi fins el dijous 24. El 25 es faran públics els guanyadors, i només ells rebran unes coordenades secretes.

Concerts Privats s’ha consolidat com la nova finestra al món de l’escena musical del nostre país. Ha aconseguit ser un accés directe al món dels artistes, mostrant una manera diferent de viure la música amb més de 50 projectes musicals de la talla de Standstill, The Pinker Tones, Joan Colomo, Love of Lesbian, Manos de Topo, Zahara, Els Amics de les Arts o Anímic.

Amb la voluntat de formar part de les bandes de Concerts Privats, el nou projecte interactiu té com a objectiu obrir a l’internauta una porta d’entrada al “backstage” d’aquests músics, al seu món privat, a la part menys coneguda de la seva música i, on a més pugui participar com a assistent i creador, tenint cura dels petits detalls, descobrint les mirades, la personalitat dels grups i l’emoció de la música viscuda des de molt a prop.

Durant les anteriors temporades, Concerts Privats ha estat testimoni de primera mà d’un ressorgiment de l’interès per la música en directe feta a Barcelona. Una música que està suggerint alts graus de militància per part dels seus seguidors i que, al mateix temps, està demostrant el gran potencial i acceptació que té a nivell nacional i internacional.

Concerts Privats genera esdeveniments únics i irrepetibles, concerts privats on els músics toquen envoltats per un grup reduït de fans, en escenaris secrets creant atmosferes on percebre la música des de primera fila ia través dels cinc sentits.

En la temporada anterior, Concerts Privats ja va apostar per incloure públic i compartir l’experiència del directe. El mètode és molt senzill. A través d’un concurs a Facebook, 15 fans guanyen la possibilitat d’assistir a l’esdeveniment. La consigna sempre la mateixa: el lloc és secret fins a l’últim moment, de vegades se’ls demana que portin menjar com si ens haguessin convidat a sopar a casa els artistes, en altres casos una petita llum per il·luminar l’espai… L’objectiu és que sigui una experiència compartida entre artista i fan, que s’allunyi de la fórmula d’escenari + tècnic + grup + espectadors; de fet, l’anul·la totalment, i això provoca que el fan es faci amic i se situï entre els músics, com un component més de la banda.
Etiquetes:
,