Constanza Macras presenta "I'm not the only one" part II

El 6 i 7 d'octubre dins el Festival Ulls del Mercat de les Flors

Els propers dies 6 i 7 D’octubre el Mercat presentarà una de les coreògrafes més influents de centre Europa, CONSTANZA MACRAS. Nascuda a Argentina però instal·lada a Berlín des de fa anys, és una artista compromesa que experimenta amb temes actuals. En aquest espectacle, I?m not the only one Part II, es qüestiona les conseqüències del xoc entre les culturas i L’abandonament de la terra de naixement.
Macras actuarà al Mercat sota el paraigües del Festival ULLS.
Què és el que ens impulsa a abandonar la nostra terra nataL’ I què és la terra nataL’ La nostra família? Els animals’ L’olor, el menjar, L’aire? Les emissions de gas’ Les contradiccions de la nostra infantesa que impregnen el folklore D’avui?
Són qüestions que aborden tant la mitologia com els estudis de públic objectiu. Constanza Macras i la seva companyia internacional tracten aquests temes, els viatges interiors i exteriors, i molts altres, en L’obra I?M NOT THE ONLY ONE. Com en totes les seves peces, es qüestionen les conseqüències del xoc entre cultures: ho assimilem i ho integrem tot, però fins a quin punt ho entenem?
I?M NOT THE ONLY ONE és una peça de ficció que pren com a punt de partida les diferents motivacions dels actors a L’hora D’abandonar la seva terra natal. De la mateixa manera que els mites o els herois dels contes de fades, els actors també estan subjectes a una transformació, cada un a la seva manera. Així és com es barregen mite i realitat, arquetips i autobiografia. I ens enfrontem una vegada i una altra a la pregunta: què era i quina era la nostra terra?
I?M NOT THE ONLY ONE consta de dues parts que es presenten al públic en dues funcions diferents, cadascuna amb un repartiment diferent. Totes dues també es poden veure per separat.
6 i 7 D’octubre de 2012
Sala OM. Horari dissabte 20:30 h, diumenge 18 h. Preu 22 ?
Etiquetes: