Continua l'èxit de "El Patufet, el musical" fins al 26 de gener al Teatre Coliseum

Els creadors d'aquesta nova proposta són Ferran González i Joan Miquel Pérez, autors dels èxits 'Pegados, el musical', 'Merda d'artista' o 'Clicks'

Des del passat més d’octubre i fins al 24 de gener es pot veure a l’escenari del Teatre Coliseum l’obra PATUFET, EL MUSICAL, un espectacle familiar que revisa el conte més popular entre els infants i pares de Catalunya. Una versió jove i moderna que està signada per Joan Miquel Pérez i Ferran González, dos dels nous autors de grans èxits musicals com ‘Merda d’artista’ o ‘Pegados, el musical’, i que està dirigida per Alícia Serrat i protagonitzada per Aina Quiñonez (Los Miserables), Pol Nubiala (Boig per tu), Pau Doz (Grease), Xènia Reguant (Pegados, el musical), Jofre Borràs i Miquel Malirach (Mali Vanilli).

Degut a la bona acollida del musical entre el públic i la crítica, la productora, Anexa, ha ampliat funcions durant els dies de les vacances nadalenques dels més petits. Als dissabtes, a les 16h, i diumenges, a les 12h i 16.30h, s’uneixen el dimarts 29 de desembre, a les 17h ; el dimecres 30 de desembre, a les 17h; el dilluns 4 de gener, a les 17h; el dijous 7 de gener, a les 17h i el divendres 8 de gener, a les 17h.

En aquest espectacle el petit heroi es troba en un món contemporani on correrà tot tipus d’aventures acompanyat per una banda sonora excepcional i per projeccions audiovisuals en semi 3D que il·lustraran els paisatges per on transcorre la història. Tot de la mà de nous amics: Marieta, molt delicada ella; la Tecla (d’ordinador…), llesta i eixerida, i en Click (de Playmobil), malhumorat, pessimista i rondinaire. Una nova proposta amb una història intel·ligent que diverteix al públic més petit, però que també aconsegueix una reflexió entre els adults. A la sortida de l’espectacle, el públic pot adquirir el CD del musical i esperar-se per a les signatures dels personatges que surten a saludar als més petits.

Anexa afronta per primera vegada en els seus 38 anys de trajectòria la producció d’un musical de perfil familiar amb aquesta versió de PATUFET, EL MUSICAL.

Lloc:
Teatre Coliseum
Gran Via de les Corts Catalanes, 595

Horaris:
Dissabtes, 16h.
Diumenges, 12h. i 16:30h.

NOVES FUNCIONS NADAL
Dimarts 29 de desembre, a les 17h
Dimecres 30 de desembre, a les 17h.
Dilluns 4 de gener, a les 17h.
Dijous 7 de gener, a les 17h.
Divendres 8 de gener, a les 17h.