Cris Juanico, Natxo Tarrés i Joan Masdéu uneixen vi i música al Fòrum Gastronòmic

La desena edició del Fòrum Gastronòmic se celebra al recinte firal de Girona del 21 al 25 de febrer

Els cantants Cris Juanico, Natxo Tarrés i Joan Masdéu duran a terme demà a les 18h de la tarda una experiència única al Fòrum Gastronòmic 09, durant la qual vi i música aniran de bracet
En aquesta trobada musical Juanico, Tarrés i Masdéu interpretaran, cadascú, un tema del seu propi repertori, lligat amb la inspiració que els hagi provocat el vi D’Empordàlia. Tot seguit, tindrà lloc una conversa sobre música i vi, que comptarà amb la participació del gastrònom Pep Nogué. Aquesta experiència s’acabarà amb una interpretació conjunta dels tres reconeguts cantants. El mateix dia de L’actuació musical L’Aula Gastronòmica del Fòrum serà L’escenari del concurs D’allioli del Fòrum Gastronòmic 09, que es farà amb oli de Pau. Els participants estan convocats a partir de les 16h.

El diumenge 22 a les 18h tindrà lloc el tast de vins, a càrrec de sommelier Xavier Morera. En aquesta degustació es vincularan les sensacions que desprenen els vins D’Empordàlia amb els paisatges que els han vist néixer i es posaran en comú territori i gastronomia. Seguidament s’entregaran els premis del Concurs D’Aparadors que han organitzat Girona Centre ? Eix Comercial, Empordàlia i el Fòrum. El concurs compta amb la participació, durant tot el mes de febrer, de 57 establiments D’arreu de la ciutat.

Finalment, una experiència sensorial única clourà el complet programa D’activitats D’Empordàlia en el marc del Fòrum Gastronòmic. El dimecres 25 els visitants del Fòrum que tastin algun dels vins D’Empordàlia en les dues sessions programades podran registrar les sensacions que els ha provocat L’experiència en un document. Un complex programa informàtic interpretarà el que han anotat els participants i en crearà imatges fractals i melodies, per acabar originant un disc compacte amb la música i les imatges que ha resultants de les percepcions del participant.

Etiquetes:
, ,