Cristina Mejías i Ignasi Aballí protagonistes a la Blueproject Foundation durant tot l'agost

L'exposició You Can't Leave Fingerprints on Stone, de Cristina Mejías, es podrà visitar fins al 4 d'octubre

Redacció.- La Blueproject Foundation tindrà obertes les portes al públic durant tot el mes d’agost, amb horari reduït de dimarts a diumenge de 12 a 19 h i amb les mesures necessàries d’aforament, desinfecció i neteja, exigides per la Covid-19. L’ús de mascaretes és obligatori però no cal reserva prèvia per a les visites a la fundació, que són d’entrada gratuïta.
sense imatge, un projecte site-specific de l’artista català Ignasi Aballí per a la sala Il Salotto es prorroga fins al 30 d’agost. En aquesta ocasió, Aballí reflexiona sobre la presència i l’abast d’una imatge (com una obra d’art), a partir de paraules i el seu significat.
You Can’t Leave Fingerprints on Stone, de Cristina Mejías, projecte seleccionat a la passada convocatòria de la fundació i segona exposició dels seus artistes en residència, es podrà visitar fins al 4 d’octubre. Mejías desenvolupa la seva proposta creativa a partir d’una experiència arqueològica viscuda l’any 2015 a l’illa grega de Gavdos i ho fa a través d’objectes, escultures i videoinstal·lacions, alguns inèdits i presentats per primera vegada en una mateixa exposició.