Croatian Amor i Babyfather encapçalen les Nits d’estiu dedicades a la música electrònica

CaixaForum Barcelona dedica dues nits d’estiu a la música electrònica amb la presència dels artistes eclèctics i experimentals Croatian Amor, Babyfather, Varg i Lawrence English

Redacció.- ”la Caixa” presenta una nova edició de les Nits d’Estiu, la programació d’arts escèniques, música i arts urbanes, que omplirà les vetllades dels dimecres de juliol i agost a CaixaForum Barcelona amb les iniciatives artístiques més rellevants arribades d’arreu del món.
El proper dimecres 26 de juliol s’enceta la primera de les dues vetllades dedicades a la música electrònica, que comptarà amb el pop eclèctic de Croatian Amor i la música experimental de Varg. Més endavant, el dimecres 9 d’agost, la barreja de hip-hop explosiu de Babyfather i les sonoritats sensorials de Lawrence English agafaran el relleu a les nits més electròniques de CaixaForum Barcelona.
Seran dues nits úniques que serviran per presentar els últims treballs d’aquests artistes eclèctics i experimentals. Croatian Amor es troben de gira amb Finding People, el seu treball més digital i alhora més complex, amb melodies entretallades i veus distorsionades que conformen un resultat de marcada sensibilitat pop. Babyfather, presentarà les cançons de BBF Hosted by DJ Escrow, on desenvolupa un treball conceptual i reflecteix una anàlisi crítica i àcida al voltant de la societat britànica.
Durant aquests dos mesos, el programa oferirà un total d’onze concerts que acostaran figures emblemàtiques i espectacles de la música nacional i internacional, com ara l’espectacle de jazz Imaginant Miró d’Ignasi Terraza Trío, l’emoció de la cantant camerunesa Kayrece Fotso i els ritmes ballables de The Sey Sisters.
També serà important la presència de muntatges que barregen teatre i música, com l’espectacle Les dones de Frank, un homenatge a l’artista americà Frank Sinatra.