CRU!, Últim Elefant, Cala Vento i Korxea, a les semifinals del concurs INTRO

En la propera fase, les bandes classificades telonejaran grups que actuaran a la sala La Mirona durant el mes de maig

Els saltencs CRU!, els gironins Últim Elefant, els baixempordanesos Cala Vento i els figuerencs Korxea han estat els classificats de la fase “Strena’t a l’INTRO”, la primera fase del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO, celebrada aquest mes d’abril, en el marc del Festival Strenes i a la que han participat 9 bandes de les comarques gironines. Les bandes classificades actuaran el mes de maig La Mirona com a teloneres de bandes programades en aquesta sala. 

Els quatre classificats ha estat puntuats pel jurat del concurs que també ha tingut en compte la votació popular, que es portava a terme durant els concerts dels grups. El concurs INTRO ha volgut promoure la votació popular, tant al lloc dels concerts com per les xarxes socials (a la primera fase) i continuarà tenint rellevància a les semifinals.

Durant la primera fase i amb la voluntat de ser una plataforma i una eina d’informació per als grups emergents, l’INTRO ha organitzat, conjuntament amb l’Espai Marfà, dos tallers adreçats a bandes novells que finalitzen demà, 28 d’abril, amb el Taller pràctic d’Eines i estratègies del màrqueting digital per a músics, a càrrec de Rubén Sierra, músic i Community manager de La Pegatina (19.00h).

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria.