Cultura digital i electrònica

El Festival COOPCORP presenta les seves propostes

El Centre Cultural de la Mercè i L’Estació Espai Jove de Girona acullen un seguit de conferències, actuacions i mostres de projectes que pretenen difondre la cultura digital i electrònica. Es tracta de la tercera edició del festival COOPCORP.
?Música i cultura popular?, és el títol de la taula rodona que tindrà lloc avui a la tarda a L’Espai Jove. Es tracta D’un debat al voltant del present i futur de les noves formes de propietat intel·lectual, drets D’autor i nous mercats musicals.

El proper 11 de març L’Estació Espai Jove acollirà el taller ?Algú m?escolta??. L’objectiu és oferir una visió general del funcionament de la indústria musical, en concret de L’electrònica, tant des del punt de vista editorial com des de L’execució o actuació en directe.

El dissabte 14 de març COOPCORP proposa un seguit D’actuacions gratuïtes de música electrònica a La Mercè. Els participants seran ?Cauto?, un dels referents del Dubstep local que oferirà un live que combina aquesta disciplina musical amb breaks i ?Zothique?s’, format per el productor de techno Arnau Sala i el bateria de jazz Dani Dominguez. La formació italiana ?Midihands’ també hi serà present per exposar les investigacions de les noves interfícies. En aquest cas els ritmes sonors i les projeccions visuals sorgiran a través dels moviments de les mans de L’artista. La festa de clausura, que es farà al Pacmad Club, on es podran veure ED COX, que oferirà una sessió de Clown Core i dels barcelonins Sindrome de Sound.

L’objectiu de COOPCORP és crea un espai comú per compartir el coneixement: artistes i públic visitant coneixeran, escoltaran i gaudiran de les últimes creacions i tendències relacionades amb els nous llenguatges i formes D’expressió artística de la cultura digital electrònica. El festival va presentar, el passat 25 de febrer, els projectes webs interactius creats per joves artistes de L’Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia de Girona.