Cultura popular i originalitat per gaudir en família amb "Rínxols d'or"

El conegut conte arriba al gener al cicle Poliorama en família dins de la 12ª. edició de la programació d’espectacles familiars Viu el Teatre

Amb l’entrada del nou any, Viu el Teatre acosta al públic familiar l’espectacle “Rínxols d’or” de la companyia Flic Flac Teatre. Basat en el conte tradicional de la nena dels rínxols daurats i els tres óssos, l’obra compta amb una posada en escena original i depurada, acompanyada d’una suau musicalitat per estimular la imaginació en aquest conte infantil on les coses no són mai el que semblen.

 

Escenografia per sorprendre i ensenyar

La història popular d’una família d’óssos que, després de sortir a passejar pel bosc, tornen al seu llar i descobreixen que algú ha entrat en la seva absència serveix de fil conductor. Tres persones en escena, tres óssos gegants, i una escenografia original i canviant que es construeix al moment amb estructures modulars blanques són els elements amb els què la companyia Flic Flac endinsa el públic en un món de sensacions on els infants poden reconèixer conceptes com els nombres, les diferències de mida, la curiositat i el respecte per les coses dels altres amb el clàssic conte: “Rínxols d’or”

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA

Repartiment: Cris Codina, Cristina Blanco i Joan Martín

Direcció: Carla Lindstrom / Disseny d’ escenografia: Nona Umbert / Disseny i construcció de titelles: Joan Pena / Banda sonora: Jaume Carreras / Coordinació tècnica: Rubén Ruíz / Producció: Tutatis Productora / / Productor executiu: Lluís Rovira / Producció: Tutatis Productora

 

12a edició de VIU EL TEATRE

Poliorama en família forma part de la programació familiar VIU EL TEATRE que es va posar en marxa fa dotze anys i actualment ja es programa en diferents espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En aquesta 12a. edició, VIU EL TEATRE ha reunit 12 espectacles dirigits a infants de 0 a 12 anys que es podran veure al Teatre Poliorama, el Teatre Romea i el CCCB d’octubre 2015 a abril 2016 amb l’objectiu de promoure l’activitat d’anar al teatre en família com un hàbit saludable que aporta beneficis emocionals i comunicatius per a petits i grans.