Dansa i pallassos en un febrer infantil

Un viatge a un món ple de fantasia a través de la dansa, la música, els sons, la llum i les imatges

Per als més menuts, al SAT!, casa del teatre familiar de Barcelona, arriba un mes de febrer amb dues propostes molt diferents.

D’una banda, L’estrena de Zing-zing de la companyia de dansa Roberto G. Alonso. Un espectacle creat per a acostar la dansa als més menuts a partir D’escenes, imatges i reconstruccions de mons imaginaris que parteixen de les múltiples possibilitats narratives i plàstiques de la coreografia. Un imprescindible per a tots aquells que vulguin fer conèixer aquesta disciplina als fills, germans o nets!

Un viatge a un món ple de fantasia a través de la dansa, la música, els sons, la llum i les imatges que es projecten sobre L’escenari. L’espectacle fa un recorregut per passatges sorprenents amb uns personatges singulars i màgics que volen captivar L’atenció dels infants estimulant la seva imaginació… L’espectacle es podrà veure del 6 al 14 de febrer.

De L’altra, es presenta un espectacle de la companyia Gralla Manufactures
Teatrals, una divertidíssima comèdia de pallassos anomenada Una nit al museu. Un espectacle per a tots els públics amb una posada en escena, composició musical i escenografia acurades, que explica la història de dos vigilants nocturns D’un museu que han de protegir el quadre més important del món. L’espectacle es podrà veure del 20 al 28 de febrer.

Etiquetes:
,