Darreres entrades disponibles per al concert de Joan Dausà, que obre, aquest diumenge, el FMVC

L'actor, presentador i músic presentarà el disc On seràs demà? a la sala de ball de Llanars

Joan Dausà obre aquest diumenge a les 7 de la tarda a la sala de ball de Llanars les actuacions del quinzè Festival de Música de la Vall de Camprodon. Després d’una gira de més de 80 concerts que va culminar el passat 15 de novembre en un Palau de la Música ple de gom a gom, i un premi Gaudí a la millor música original per la BSO de Barcelona, nit d’estiu, Joan Dausà i els seus tornen amb On seràs demà?, un disc de 10 cançons que segueix navegant en el terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors. Diumenge el presentarà per primera vegada al Ripollès, acompanyat únicament de la seva veu i d’un piano.

Joan Dausà és bàsicament un comunicador. I els últims anys ha afegit a la seva faceta d’actor i presentador, la de músic. Tot va començar com un joc entre amics i el primer disc Jo mai mai. Ara, el repte és important: seguir sumant nou públic i, sobretot, mantenir aquesta relació de complicitat i proximitat amb tots aquells que, durant gairebé dos anys, s’han fet seu el Jo mai mai.

Un festival amb gran diversitat estilística

Per aquesta quinzena edició del festival també hi passaran Gemma Humet i Toni Xuclà que actuaran a l’església de Sant Miquel de Setcases el divendres 15 d’agost, El Petit de Cal Eril, que presentarà les seves cançons a la Sala Cooperativa de Vilallonga de Ter el diumenge 17 d’agost i Sanjosex, que tancarà el festival el diumenge 24 d’agost a la sala de ball de Molló. Les entrades pels concerts es poden adquirir a les oficines de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, als ajuntaments de Llanars, Setcases, Vilallonga de Ter i Molló o al telèfon 972740936.