Darrers dies de La Setmana del Llibre en Català

Amb propostes i activitats per a tots els públics

Redacció.- Arrenca el darrer i últim cap de setmana de la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català, amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. La fira, ubicada al Moll de la Fusta, estarà oberta al públic aquest divendres, dissabte d’11h a 21h i diumenge d’11h a 14h.

Us destaquem algunes de les activitats que trobareu al llarg d’aquests tres dies.

ACTIVITATS DESTACADES DEL 16 AL 18 DE SETEMBRE (DE DIVENDRES A DIUMENGE)

Aquest divendres, presentem El llibre del paraulògic, amb Pau Vidal i una sessió de joc en directe.

Parlarem de viatges amb Màrius Serra, Eduard Nubió, Ton Novelles, Jordi Llompart i Martí Crespo.

Conversarem amb autors com Ivette Nadal (En el cor de la nit, camí del text),  Ramon Solsona (Temps enrera), Helena Guilera (L’escuma) i Tatiana Tibuleac (L’estiu en què la meva mare va tenir els ulls verd).

Parlarem també de maternitats amb Elena Crespi, Mireia Romero, Marta Grau i Laia Aguilar.

La tarda és jove, i parlarem d’Internet i ètica digital, l’obra de Ko Tazawa, de manga i ciència i de feminismes amb Ana Polo.

Celebrarem el centenari de Pier Paolo Pasolini, un dels intel·lectuals més destacats del segle XX, i retrem homenatge a Joaquim Carbó, en l’any del seu 90è aniversari.

Els membres de La Sotana presenten La Gran Enciclopèdia del Barça, el seu debut literari, previst pel primer semestre de 2023.

DISSABTE

Dissabte torna, en diferents sessions, el vaixell d’Open Arms i els seus Contes a la deriva. Tindrem el matí dedicat a les Balears, amb presentacions de novetats de les illes; i el matí dedicat a Andorra, amb novetats dels diferents autors que escriuen des del territori pirinenc.

Conversarem amb autores i autors com Francesca Aliern, Jaume C. Pons Alorda, Milena Busquets, Lucia Pietrelli, Antoni Clapés i Esteve Plantada.

Celebrem l’acte de lliurament del Premi Difusió a Judit Carrera, directora del CCCB.  Parlarem d’amors i desamors, amb Salvador Macip, Àngels Bassas, Marta Buchaca, Imma Sust, Paqui Bernal i Anna Manso. I també amb Marta Vives, que presentarà Diguem-ne amor acompanyada d’en Joan Dausà, que interpretarà alguns dels seus temes.

També parlarem de grans autors commemorats aquest 2022: Ferrater i Fuster. El punt i final de la jornada el posarà l’artista Cris Juanico amb un concert pels assistents a La Setmana.

DIUMENGE
Diumenge, celebrarem el matí dedicat al País Valencià, amb presentacions i novetats d’autors valencians. Conversarem amb autors com Manel Castromil i Maria Canelles, Jaume Copons i Liliana Fortuny, Francesc Parcerissas i Marc Capdevila.

Parlarem també de Joan Fuster i de Gabriel Ferrater, i de l’evolució del llibre en català en aquests anys amb Júlia Ojeda, Anna Punsoda i Marina Porras.