Darrers dies per veure l'exposició del Black Music 2011

L'exposició itinerant serà a l'Estació Espai Jove fins el dia 30 de juny

El Black Music Festival convida cada edició a un artista per tal que realitzi una obra de la seva especialitat amb l’argument de la musica negre de rerefons. Aquesta, si el resultat final i el format ho permeten, quedarà exposada durant tot el festival i serà la base de l’edició gràfica del festival.

El fons es va iniciar en la 3a edició amb l’obra del pintor saltenc Joan Mateu, es va continuar a la 4ª edició amb l’obra de Pau Morales. L’any 2007 es va comptar amb la col.laboració de l’artista Delphine Labedan, i el 2008 es va comptar amb l’obra de Carlos Ruiz Brussain, que va ser l’autor de la imatge del cartell de 2008. El 2009 es va exposar l’obra del fotògraf Jordi Renart Roca, que alhora fou el fotògraf oficial del festival. En la edició 2010 el fotògraf oficial fou David Julià.

Ruben Garcia Carballo va néixer L’any 1980, és de Maçanet de la Selva i la fotografia sempre ha estat la seva passió. De ben petit ha estat immers dins el món de les imatges i les instantànies. Ha estudiat a L’ERAM i va fer pràctiques de fotoperiodisme a ClickArt Foto.

Ha fotografiat per a diferents pàgines web de publicitat, ha estat fotògraf col·laborador de Solohockey.net (pàgina estatal sobre el hoquei sobre patins) i fotògraf col·laborador des de fa tres anys amb el C.B. Sant Josep de Girona.

Fa dos anys que col·labora amb la Casa de la Música | La Mirona de Salt tot fotografiant els artistes que passen pels escenaris de La Mirona i això li permet unir la fotografia amb una altra de les seves passions: la música.

Etiquetes:
, ,