De la Bisbal d'Empordà a Tombouctou

Sanjosex actuarà al prestigiós Festival Au Désert de Mali

Sanjosex començarà L’any 2011 amb una actuació molt especial. El grup empordanès viatja a Mali per actuar al prestigiós Festival Au Désert, que se celebra del 6 al 8 de gener a Essakane, prop de Tombouctou.

Nascut L’any 2001, el Festival Au Désert s’inspira en les celebracions tradicionals del poble tuareg i s’ha convertit en el principal punt de trobada de la música subsahariana. Actualment és tota una referència de L’escena internacional de world music.

A més de Sanjosex, en aquesta edició del Festival Au Désert hi ha confirmats noms com Tinariwen, Vieux Farka Touré o Afrocubism, al capdavant D’un cartell on hi figuren músics de Mali, Mauritània, Níger o Senegal i també de països com França, Itàlia, Cuba o L’Índia.

Sanjosex actuarà al festival en format de quintet, amb Carles Sanjosé (veu i guitarra), Xarrim Pomelo (guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria) i Richie Álvarez (teclats). El grup actuarà el divendres 7 de gener presentant les cançons del seu disc més recent, ?Al marge D’un camí?, on precisament ha integrat ritmes africans a la seva música.

L’actuació de Sanjosex al Festival Au Désert ha estat possible gràcies a L’assistència de Qadar Produccions Culturals i a la col·laboració de L’Institut Ramon Llull i Spanair.

Etiquetes:
,