Debat 16 de setembre sobre programes electorals en matèria de cultura al CCCB,

El debat se celebrarà dimecres 16 de setembre a l'Auditori del CCCB a les 19h

L’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) organitza un debat sobre els programes culturals de les formacions polítiques, amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre. L’acte tindrà lloc dimecres 16 de setembre a les 19h a l’Auditori del CCCB, moderat per la periodista Cristina Puig.

L’APGCC vol aprofitar la convocatòria de les properes eleccions al Parlament el 27 de setembre per promoure un debat a l`entorn de les propostes en matèria de cultura.

Per encarar el debat amb les candidatures que concorreran a les properes eleccions al Parlament, l’APGCC ha recollit opinions en matèria de cultura de la ciutadania i dels agents del sector a través d’una enquesta. Els resultats de lla consulta serviran per estructurar els temes del debat.

L’APGCC ja ha organitzat tradicionalment debats polítics en el marc de les eleccions municipals, autonòmiques i europees; de fet, és una de les activitats organitzades des de fa més anys per aquesta organització. Amb aquest acte, moderat per Cristina Puig, l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya vol interpel·lar les forces polítiques aportant dades sobre les principals prioritats en matèria de cultura per part dels gestors culturals i la ciutadania.

Etiquetes: