Deconstrucció de luxe

Els Love of Lesbian presenten la 12a FiM en un concert gratuït a Tarragona

Una banda, dos esquemes. Els Love of Lesbian presentaranavui a la sala Zero de Tarragona (21.30h) una versió reinventada D’ells mateixos. Primer ho faran en acústic, despullant els seus temes clàssics amb instrumentalització acústica; i després oferiran un set de DJs. La formació de Reus Main Road obrirà el concert.

Tot plegat serà la nit de divendres dia 29 D’abril a L’emblemàtica Sala Zero de Tarragona, i L’accés serà gratuït. Els membres de Love of Lesbian Julián Saldarriaga i Santi Balmes seran els encarregats de presentar en acústic i amb els arranjaments originals  alguns dels temes més populars de la formació. Jordi Roig i Joanramon Planell, altres membres de la banda, els prendran el relleu per a oferir una sessió DJs on punxaran els seus temes més influents.

Amb aquest concert arrenca oficialment la 12a FiM_Fira de música al carrer de Vila-seca, que tindrà lloc del 6 al 8 de maig a la localitat tarragonina. Seran 46 actuacions musicals de 43 formacions diferents, sobre 7 espais (incloent al carrer). En suma, més de 350 músics passaran per Vila-seca en aquesta edició, la més ambiciosa i arriscada dels darrers anys.

A més, en el marc de la col·laboració oficial que la Fira engega amb el concurs D.O.Tarragona (que potencia i dona sortida als grups del territori), aquest esdeveniment l’obrirà la formació local Main Road.

Etiquetes: