Del 4 al 6 de juny la companyia de dansa Erre que erre porta a Hiroshima el seu espectacle 'Hoogerman'

Hoogerman és un espectacle de dansa inspirat en l’obra de l’artista digital Han Hoogerbrugge

Hoogerman és una peça que busca donar cos al treball d’animació digital de l’artista adaptant-lo al llenguatge escènic. Si Hoogerbrugge suposa la digitalització d’un home amb les seves obsessions, ansietats i pors, Hoogerman pretén ser la reconversió d’aquest món virtual en alguna cosa orgànica, la tornada al cos.

Si la nostra realitat s’està traslladant d’un món real composat d’àtoms a un món informàtic composat per bits, la peça reflexiona al voltant d’aquesta doble realitat i com els nostres avatars virtuals  reflecteixen el que som en la realitat.

Erre que erre desenvolupa el seu treball a partir de la creació i experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment i serveix com a plataforma a diverses col·laboracions interdisciplinars per donar lloc a nous formats escènics. Mario García Sáez (1973, Múrcia) és membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu Erre que erre, amb la qual ha aconseguit diversos premis de coreografia, realitzat produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Anteriorment treballa amb la companyia Danat Dansa a Barcelona i en produccions de La Fura dels Baus i altres companyies catalanes.