"Del carrera a l'escenari", la nova proposta fotogràfica de Dolors Gibert

Amb fotografies de Joan Baez, Joan Manel Serrat, Cesária Évora, Luz Casal entre d'altres

Aquesta exposició és un documental fotogràfic que Dolors Gibert ens proposa com a reflexió de l’amplitud i diversificació de la música, ja que ens mostra, per una part, el músic “anònim” que interpreta al carrer o a les places els seus temes a canvi de rebre la voluntat econòmica dels seus oients. Per altra part, el músic ja a l’escena, en ple concert. Uns músics més coneguts i “famosos” en contraposició dels de carrer, sense oblidar que alguns músics “consagrats” van començar, precisament, actuant al carrer.

El nom de l’exposició és també un tribut a Édith Piaf, que el passat 19 de desembre de 2015 es commemorà el 100 aniversari del seu naixement. Un volum amb una recopilació de la seva discografia es titula, precisament, De la Rue à la Scène. Alhora, cal recordar que ella va néixer en ple carrer (sota a una farola) i va ser una cantant de carrer per acabar sent una gran diva de la chanson i de l’escenari.

Del carrer a l’escenari és una exposició fotogràfica, organitzada per l’associació Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, que es portarà a terme del 1r al 29 de maig de 2016, al Claustre de l’Hospital, carrer Hospital, 2 de Torroella de Montgrí (tots els dies de 10 h a 19’30 h).