Delafé y las Flores Azules i 31 FAM tancaran el 34è Mercat de Música Viva de Vic

Roba Estesa, LAL’BA i Pupil·les també formen part del cartell de l’últim dia

Redacció.- Delafé y las Flores Azules i 31 FAM seran les bandes encarregades de tancar el 34è Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) aquest dissabte. El duet barceloní, composat per Oscar D’Aniello i Helena Miquel, protagonitzarà un dels concerts més esperats d’aquesta edició, així com el grup de música urbana 31 FAM, que espera reunir un gruix de públic jove en la darrera nit de Mercat. Tocaran als escenaris Plaça Major Goufone i El Sucre Estrella DAMM, respectivament.

En el cartell de dissabte, predominat pels concerts de gran convocatòria, també hi figuren Pupil·les, que arriben des de València amb lletres feministes i ballables; el trio de música urbana Lal’ba, i Roba Estesa, que amb el seu treball Rosa permanent ens parlaran de col·lectivitat i cures. Aquests dos concerts tindran interpretació simultània en Llengua de Signes Catalana (LSC).

En la darrera jornada de MMVV, el públic assistent podrà gaudir de les propostes familiars de Lali Begood, amb l’estrena d’un musical amb tecnologia hologràfica que farà volar la imaginació de grans i petits, al Teatre de L’Atlàntida, i a la Carpa hi actuarà la Black Music Big Band Junior, un projecte formatiu que endinsa infants d’entre 9 i 16 anys en el món de la música negra.

La programació OFF continuarà durant la tarda de dissabte a la Plaça dels Màrtirs, amb els concerts de Crisbru i Microhomes, finalistes del Sona 9 de l’any passat, i Dan Peralbo i El Comboi, que en va ser el guanyador. L’escenari del Casino, per la seva banda, acollirà les segones actuacions de l’argentí Diego Martez i la franco-xilena Gatica, que ja van tocar divendres dins de la programació professional.

Finalment, l’activitat del MMVV Pro Catalan Arts conclourà amb la darrera sessió de treball del Forum of Worldwide Music Festivals (FWMF), després de quatre jornades intenses a L’Atlàntida. Durant tot el dissabte, la Fira del Disc continuarà activa a les voltes de la Plaça Major.