Demà comença L’11a edició de la FiM Fira de Música al Carrer de Vila-seca

El tret de sortida als concerts de la FiM 2010 el donarà Raynald Colom Quartet

A les 11h del matí de demà divendres s’inicia la Fira de Música al Carrer amb les Jornades Tècniques per a professionalsdel sector musical que tindran lloc a L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Aquest seminari de formació enguany va adreçat especialment als grups musicals emergents i als professionals del sector de la música en general que treballen per promoure els nous valors i que volen obrir mercat a través de L’Euroregió Pirineus Mediterrània.
En paral·lel, a partir de les 16h de la tarda fins el diumenge 9 de maig haurà començat L’emissió non-stop de la televisió de la Fira, la FiM TV, que comptarà amb actuacions en acústic i entrevistes D’alguns dels grups programats. Aquesta es podrà seguir des de www.firacarrer.cat

El tret de sortida als concerts de la FiM 2010 el donarà Raynald Colom Quartet, el qual s’ha convertit ja en una de les realitats més fèrtils del jazz de tot L’estat espanyol i europeu. A Vila-seca ens presenta, en format de quartet, un ampli recorregut tant per la seva pròpia música com per la D’altres, que ell considera les seves fonts D’inspiració.

Una vegada inaugurada la FiM 2010, durant la nit i fins plena matinada, s’aniran realitzant els diferents concerts programats als diversos espais D’actuació del municipi. Podeu consultar la programació al següent enllaç:
Des del plató de la FiM TV, durant els tres dies de Fira, es gravaran un seguit de concerts en format acústic que seran retransmesos per la televisió on-line de la Fira. Els professionals assistents a la FiM, tant programadors com premsa, podran assistir a aquestes gravacions mitjançant acreditació de professional.

Etiquetes:
,