Descobriu el Parc Natural de Montserrat en deu rutes

La darrera proposta del biòleg Josep Maria Llorach, ja a les llibreries

?Parc Natural de Montserrat. Deu rutes autoguiades’ és L’últim títol de Josep Maria Llorach, un biòleg de Valls que al llarg de la seva trajectòria ha escrit nombrosos llibres de rutes naturals.
Amb ?Parc Natural de Montserrat. Deu rutes autoguiades’ (Cossetània) el visitant es pot atansar al coneixement de la natura del massís de Montserrat. A través de deu rutes autoguiades es pot anar descobrint el paisatge, la vegetació i la fauna que s’amaguen en aquest espai tan singular. La guia compta amb indicacions molt precises de les espècies més habituals que s’hi poden observar, amb fotografies i dibuixos originals. Es tracta D’una guia elaborada i escrita sobre el terreny, que pot fer la funció de company de camí en la descoberta D’aquest parc.

L’autor
Josep Maria Llorach, nascut el 1957 a Valls, és biòleg. L’any 1981 va crear L’Escola de Natura Cel Rogent, de la qual ha estat el director al llarg de vint-i-cinc anys. Durant aquest temps ha fet una important tasca educativa i de divulgació transmetent D’una forma entenedora els complexes sistemes naturals de casa nostra. L’any 1985 va formar part del grup fundador de la Societat Catalana D’Educació Ambiental, de la qual va ser el primer president. Ha impartit nombrosos cursos de coneixement del medi natural i publicat diversos treballs i itineraris de natura, com ?Itineraris autoguiats per les muntanyes de Prades’, ?Itineraris autoguiats pels Ports’, ?Els sistemes naturals de Salou?, ?Itineraris per Valls’, ?Guia de les fonts del terme de Vandellòs i de L’Hospitalet de L’Infant’, entre D’altres. Ha realitzat també una tasca important de divulgació a través de la televisió, com el programa Oxigen de Canal Reus TV. Actualment es dedica a fluir a través del coneixement i la divulgació del medi al nostre país, a la recerca D’una nova relació de L’home amb la natura.

Etiquetes: