Després de l’èxit al festival Grec, Jo Mai d’Ivan Morales arriba a Temporada Alta

Amb els actors Marcel Borràs, Àlex Monner, Oriol Pla, Laura Cabello i Xavier Sáez

 
 
Després de l’èxit al festival Grec, Jo Mai d’Ivan Morales arriba a Temporada Alta
 
 
Jo Mai és l’últim espectacle de l’actor i director Ivan Morales, un muntatge que ja s’ha pogut veure al festival Grec amb un èxit aclaparador. A Temporada Alta podrem veure l’espectacle aquest divendres 8 de novembre al Teatre Municipal amb un repartiment de luxe que compta amb els joves actors més prometedors del nostre país: Marcel Borràs, Àlex Monner, Oriol Pla, Laura Cabello i Xavier Sáez. La companyia Prisamata i Bitò Produccions, productors de l’espectacle, tornen a la càrrega amb un dels projectes més engrescadors dels últims temps, una història fresca que ens explica com podem sobreviure en un entorn de violència.
El muntatge es centra a l’Amparo, un bar de barri d’una ciutat on un grup de joves desarrelats ha trobat refugi. Els protagonistes no han tingut tanta sort com altres i, ara, busquen en aquesta societat en miniatura el suport i l’afecte que mai no van trobar en les seves famílies. Els actors, en perfecta sintonia amb l’objectiu últim del muntatge, proporcionen a l’espectador una experiència propera i humana mitjançant un treball elaborat, fresc i espontani. En aquesta obra, on sona música des del primer moment, els actors són permanentment a l’escenari encara que no intervinguin en l’acció, com a un concert de hip hop o un ritme tribal. Iván Morales signa i dirigeix amb la companyia Prisamata, una proposta jove i valenta que retrata el despertar emocional d’uns nois i noies que lluiten per trobar el seu lloc al món i desfer-se d’unes arrels on es confonen perillosament amor i violència.
 
Temporada Alta programa funcions per a instituts
Zona Teatre, és el projecte de Teatre Escolar de Bitò Produccions. Una programació estable d’espectacles per a infants i adolescents adreçada a escoles i instituts. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és potenciar l’educació, també, a partir de les arts escèniques. Enguany Temporada Alta, s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa i facilita la inclusió d’espectacles de mitjà-gran format a aquest cicle.
Així, els alumnes dels Instituts de les comarques gironines interessats a participar al projecte de Zona Teatre tenen demà al mati la possibilitat de visionar l’espectacle Jo mai, així com van poder fer-ho amb l’espectacle Operetta de Cor de Teatre. Dos muntatges d’una qualitat contrastada que han emocionat al públic i a la crítica catalana.